Printibo

Besplatna dostava za narudžbe veće od 69€
Availability: In Stock

3D Print

0,00 

SKU: 004 Category:

Description

Vaš gotov 3D model možemo isprintati u FDM tehnologiji, materijalu i boji po vašem odabiru. U potpunosti ćemo print prilagoditi Vašim potrebama i provesti Vas kroz proces izrade.
Na stanju uvijek imamo prisutne osnovne boje – Bijela, Crna, Siva, Crvena, a za ostale je potrebno naglasiti. Od materijala raspolazemo s ABS, PLA, Eco PLA, PETG.

Imate ideju, koncept ili skicu?

To je dovoljno da krenemo s crtanjem i pretvorimo vašu skicu u model. Čekamo Vas kako bi Vaše ideje pripremili za 3D print.

Tehnika izgradnje modela s velikim brojem poligona rezultira prekrasnim modelima s realističnim i minijaturnim detaljima. Modeli se mogu koristiti za digitalnu animaciju, prikaz ili za 3D print. Na našem 3D printeru smo u mogučnosti printati kvalitetno s razmacima od 0.05 -> 0.30mm za svaki sljedeci sloj (layer).

3D skulpturiranje nalazi široku primjenu u 3D print industriji čijom kombinacijom se može izraditi čitav niz proizvoda kao što su:
suvenirske figurice, skulpture, prikazi modela životinja u određenom mjerilu, izrada prototipa, nosači, držači, izrada svih vrsta modela koji nemaju tehnički ispravne linije tj. baš onakvih kakve nalazimo u našoj okolini.

Additional information

Količina

1, 5, 10

3D Materijal

ABS – Bijela, ABS – Crna, ABS – Crvena, PETG – Siva, PLA – Bijela, PLA – Crna, PLA – Siva

Vrijeme izrade

Hitno (unutar 24h), Regularno (do 7 radnih dana), Žurno (1-2 dana)

Printibo_3d_1
You're viewing: 3D Print 0,00 
Select options
Shopping cart close