Printibo

Besplatna dostava za narudžbe veće od 69€
Availability: In Stock

Slike na platnu – okviru

0,00 

SKU: 003 Categories: ,

Description

Slike na platnu su savršen poklon za razne prigode (vjenčanje, rođendani, godišnjice braka, obiteljska druženja i sl.), opremanje interijera gdje posebno dolaze do izražaja. Razvojem tehnologije sve više pažnje poprima tekstil pa tako i u obliku ukrasnih slika. Moguće je tiskati na razne materijale tekstil, platno, papir, roll up film, poliestere…

Osim povoljnije cijene, mogućnosti izrade slike na platnu su daleko veće. Tako npr. možete dobiti reprodukciju fotografije na platnu velikog formata u vrlo kratkom roku. Nudimo kvalitetne materijale na kojima vjernost i trajnost boja više nije upitna, tako da ste u prilici birati kakav proizvod želite! Slike se tiskaju s EcoSolvent bojama koje su bez mirisa a otporne na na vodu (ne razlijeva se ukoliko dođe u dodir s vodom – osim u slucaju tiskanja na papir).

Namjene slika na platnu mogu biti različite. Kao Uredi, banke, poslovni prostori, ugostiteljski objekti, hotelske sobe, hodnici, samo su dio lokacija koje zahvaljujući slikama na umjetničkom platnu mogu dobiti neku posve novu dimenziju.

Naša rama je debljine 2 x 2cm od mekanog drveta, ukoliko je potrebno zasebno ostaviti kvacice ili bez njih, važno je napomenuti prilikom naručivanja. Moguće je naručiti i samo platno bez drvenog okvira ako već posjedujete “ramu”, bitno je prilikom narudžbe definirati koliko vam je debela letvica/rub ako sakrivate rub rame.

Neke od čestih dimenzija smo stavili u padajuči izbornik, ukoliko imate potrebu za posebnom dimenzijom obratite nam se direktno putem maila ili kontakt obrasca.

Additional information

Količina

1, 5, 10

Slike Format

120 x 50, 120 x 80, 30 x 40, 40 x 50, 40 x 80, 50 x 70, 70 x 100

Materijal

Cotton Canvas (slikarsko platno), Poliester Canvas (Poliestersko platno)

Samo platno

Bez dorade, s doradom

Drveni okvir

Ne, Da

Obrada ruba

Da, Ne

Vrijeme izrade

Hitno (unutar 24h), Regularno (do 7 radnih dana), Žurno (1-2 dana)

Canvass_placeholder
You're viewing: Slike na platnu – okviru 0,00 
Select options
Shopping cart close