Printibo

Besplatna dostava za narudžbe veće od 69€
Availability: In Stock

Opasnost od električne struje

0,00 

Description

Naljepnice za opasnost od električne struje su vrlo važan dio sigurnosne opreme u industrijskim postrojenjima, građevinskim radovima i drugim okruženjima gdje postoji rizik od ozljeda ili smrti zbog izloženosti električnom naponu.

Naljepnice za opasnost od električne struje su obično crvene boje s bijelim natpisom koji ukazuje na opasnost. Na njima se obično nalaze simboli koji ukazuju na vrstu opasnosti, kao što su munja unutar trokuta za visoki napon ili između dvije šipke za niski napon.

Osim toga, naljepnice mogu sadržavati upozorenja o tome kako se ponašati u prisutnosti električne struje, poput savjeta o tome kako ne smijete dodirivati električne instalacije bez odgovarajuće zaštitne opreme ili upozorenja da se električni uređaj ne smije koristiti u blizini vode.

Ukratko, naljepnice za opasnost od električne struje su važan način za osiguravanje sigurnosti u okruženjima gdje postoji rizik od ozljeda ili smrti zbog električne struje. Njihova upotreba može pomoći u prevenciji nesreća i osigurati da svi koji rade u takvim okruženjima budu svjesni opasnosti koja ih okružuje.

Naše ostale naljepnice.

https://www.facebook.com/printibohr

Additional information

Količina

1, 5, 10, 20, 30, 40, 50, 100, 200, 500, 1000

Naljepnice

Gripper Gloss – 80gr – Papirnata naljepnica, Gripper Matt – 80gr – Papirnata naljepnica, Mactac 8500 – Monomerna Bijela PVC folija, Mactac 9500 – Polimerna PVC folija

Vrijeme izrade

Hitno (unutar 24h), Regularno (do 7 radnih dana), Žurno (1-2 dana)

Opasnost_od_Elektricne-struje
You're viewing: Opasnost od električne struje 0,00 
Select options
Shopping cart close